Meditation & mindfulness

Opnå fysisk og psykisk balance

Lær at meditere FOF Herning

Meditation og mindfulness – Kurser i Herning og Ringkøbing

Lær at meditere eller prøv et af vores mindfulness kurser nær dig.
Opnå højere livskvalitet og bekæmp fysiske symptomer som stress, angst, søvnmangel, hovedpine og mere. Gennem vores meditation og mindfulness kurser vil du få nye værktøjer til at arbejde med din personlige udvikling. Alle vores undervisere har en professionel baggrund indenfor deres individuelle områder og er hensynstagende overfor din erfaring – uanset om du er øvet eller begynder.

Start din nye gode vane - Tilmeld dig herunder og opnå fysisk og psykisk balance

Vil du vide mere om Meditation og Mindfulness undervisningen?

Læs mere her

Undervisningen i vores kurser foregår enten i FOF Kursuscenter i Herning eller i Vesterhavshallen i Ringkøbing. Kurserne er egnet til alle der ønsker at opnå indre ro i en travl hverdag. Alle kan være med – Uanset erfaring!

Du vil lære specifikke redskaber som kan nedsætte din stress, hjælpe dig med at slappe af i en anspændt hverdag og give dig ny energi til de ting der er vigtige for dig. Få en bedre indsigt i dine tanker og følelser og lær at bruge simple kropsøvelser og meditationsteknikker, som din underviser guider dig i gennem.

Vil du vide mere om din underviser? Du kan læse om nærmere om din kommende underviser nederst på det specifikke kursus, som du ønsker at deltage i.

Har du spørgsmål om vores kurser? Kontakt kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44