Kreative kurser

Kreative kurser for alle på Sydsjælland og Vestsjælland

FOF tilbyder en lang række kurser og weekendkurser i kreative og praktiske fag. Her kan du dyrke og styrke dine kreative evner i et inspirerende interessefællesskab. Om du er til patchwork, maling eller hækling, så tilbyder vi kurserne. Kurserne er nærmere beskrevet under de enkelte rubrikker til venstre.

Læs mere

Kreative kurser for alle

Der er mange kreative kurser at vælge imellem, både for dem der vil arbejde med de gamle håndværk, eller for dem der gerne vil lære at fotografere. At sy eller lave smykker i et interessefællesskab giver både mulighed for fordybelse i et bestemte fagområde, men også mulighed for at dyrke det med ligesindede. Dette understøtter vi i FOF Syd- og Vestsjælland.

Hvis du er interesseret i at lave tæpper, handsker, huer eller trøjer, tilbyder vi flere kurser i strikning, syning og hækling samt kurser i patchwork. Vil du i stedet prøve kræfter med et gammelt håndværk, kan du deltage på vores kurser i knipling. Er du mere til smykker, design og makeup, så kan du lave dine egne smykker på vores smykkekursus eller lære at lægge make-up på vores makeupkursus. Er du interesseret i madlavning, har vi også forskellige spændende madkurser, som du kan se her.

Hvor finder jeg kreative kurser?

Du kan gå på et kreativt kursus i patchwork, syning, smykker, hækling og meget mere i Slagelse, Korsør, Næstved og Ringsted.

Tilmelding til de forskellige kreative kurser gøres direkte under det enkelte kursus, eller du kan kontakte FOF Syd- og Vestsjælland. Vi hjælper gerne med oplysninger og spørgsmål om vores aktuelle kreative kurser.

Lær at fotografere i Slagelse, Ringsted og Næstved
Kreative kurser

Fotokurser

Maling på aftenskole i Slagelse
Kreative kurser

Tegning og maling

Gå på hæklekursus hos FOF i Slagelse og Næstved
Kreative kurser

Hækle- og strikkekurser

Ung mand på sykursus i Slagelse
Kreative kurser

Syning

Kniplekursus i Slagelse
Kreative kurser

Knipling

Kvinde laver patchwork i FOF
Kreative kurser

Patchwork

Smykker på kursus i Slagelse
Kreative kurser

Smykkekurser

Lær at lave din egen sæbe med naturlige ingredienser
Kreative kurser

Makeup og personlig pleje

Bolig- og indretningskurser hos FOF Syd- og Vestsjælland
Kreative kurser

Bolig og indretning

Lær at binde blomster på aftenskole
Kreative kurser

Blomsterkurser

Lær at plante krukker på Broby Planteskole
Kreative kurser

Havekurser