Kreative kurser

Fotokurser

Tag bedre billeder på et fotokursus på aftenskole

Hvis du gerne vil lære at tage bedre billeder, eller lære at tage særlige typer af billeder, skal du tilmelde dig et af FOF Syd- og Vestsjællands fotokurser. På et fotokursus vil du lære dit kamera at kende, lære at tage billeder og få bedre greb om fotografering.

Læs mere

Fotokurser for begyndere og øvede – få styr på kameraet

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en række kurser, der fokuserer på fotografering og brugen af kameraer som f.eks. spejlrefleks. Vi tilbyder fotokurser for begyndere og øvede, hvor du kan lære at udnytte kameraets mange funktioner og tage bedre billeder.

I denne sæson tilbyder vi følgende spændende fotokurser:
Digital fotografering for begyndere og øvede
Portrætfoto
Tag bedre billeder med din smartphone

På fotokurserne for begyndere kan du lære fotografering fra bunden. Du lærer det grundlæggende i fotografering, lærer hvilke funktioner kameraet har, og hvordan du bruger dem til at tage gode billeder. Du får et indblik i de teknikker, som professionelle fotografer bruger, og får derved en række redskaber til at kunne tage bedre billeder.Vores fotokursus for øvede henvender sig til dig, der allerede har styr på det grundlæggende. Du vil på kurset lære om forskellene på forskellige genre af billeder, såsom portrætter, naturbilleder, by- og landsskabsbilleder. Du får et indblik i de forskellige stilarter og måder at tage billeder på.

Et kursus i fotografering veksler mellem praksis og teori for at give dig den optimale læringsform, så du kommer til at tage bedre billeder og lære dit kamera bedre at kende.

Hvem kan deltage på fotokurserne?

Kurserne er for alle, der er interesserede i at tage bedre billeder og lære deres kamera bedre at kende. Der er kurser for både begyndere og øvede, så alle kan få inspiration og vejledning til at tage flotte billeder. 

Hvor afholdes der kurser i fotografering?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder fotokurser i Slagelse, Næstved og Ringsted. 

Tilmelding til kurserne i fotografering

Du kan læse mere om undervisningen nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.  

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.