Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
gravid yoga hos FOF i Vejle

Luksus Gravid Yoga

Max 6 kursister på holdet.

En graviditet er en særlig periode i dit liv. Din krop er på hårdt arbejde, og derfor er det så vigtigt, at du passer ekstra godt på dig selv. Lær hvordan du kan bruge yoga under din graviditet til at øge dit velvære. Du vil styrke din gravide krop og dit sind gennem blide yogaøvelser og åndedrætsteknikker. De fysiske øvelser er med til at lindre almindelige graviditetsgener som smerter i ryg, bækken og lænd. En luksus time for dig og din baby.

Der vil være fokus på åndedrættet, som skaber ro og balance i krop og sind, og som desuden er et redskab, du kan tage med dig i graviditeten og i din kommende fødsel. Vi slutter hver time med en guidet afspænding, så du og baby slapper helt af🌸.

En dejlig yoga stund for både dig og din baby🌸.

Dette hold kræver ingen erfaring med yoga.

Vi har yogamåtter og alle de nødvendige redskaber.

 

Information

  • Dato 07.05.2024-28.05.2024
  • Adresse Huset Sct. Maria
    Blegbanken 3, 2. sal
    7100 Vejle
  • Lokale Shanti
  • Bemærkninger Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert".

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 17:15-18:15 Huset Sct. Maria Marie Tholstrup Greve
2 Tirsdag 14.05.2024 17:15-18:15 Huset Sct. Maria Marie Tholstrup Greve
3 Tirsdag 21.05.2024 17:15-18:15 Huset Sct. Maria Marie Tholstrup Greve
Se alle Se færre
Underviser

Marie Tholstrup Greve

Jeg er en passioneret yogalærer og slow-food aktivist. Jeg elsker at tilbringe tid på yogamåtten, i køkkenet samt i naturen - og med min mand og vores 4 skønne unger. Jeg er fascineret af yoga og dens mange helbredende aspekter og det har jeg været, siden min første yogatime tilbage i 2006. Siden dengang har yoga været en fast del af mit liv og hjulpet mig på forskellige stadier i livet, blandt andet gennem mine graviditeter, hvoraf den ene var en tvillingegraviditet. Her gik det op for mig, hvordan yogaen kan bidrage til at opnå øget velvære og indre ro.

I 2016 tog vi en stor beslutning og flyttede til Sydengland. Her fik jeg muligheden for at studere hos nogle af de bedste yogalærer i UK. Jeg startede med en 2 årig uddannelse (500 RYT) til Hatha yogalærer ved The Devon School of Yoga. Herefter fulgte uddannelse til pre- og postnatal yogalærer og jeg begyndte at undervise flere dag- og aftenhold. Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg glæder mig til at undervise og dele ud af min viden. Det gør mig så glad at lære andre om yogaens mange værktøjer - hvordan den kan bidrage til at skabe mere fokus, ro og velvære. Jeg tror på, at verden bliver et rarere sted at være, når vi hver især lærer at mærke efter og skabe balance  i os selv - både på og udenfor yogamåtten.
For nærmere information om et specifikt yogahold er du velkommen til at kontakte mig på mail: mariesejersen@gmail.com eller telefon: 50693507. Jeg håber vi ses.