Motion · Skånsom

Træn din hjerne skarp

Hjernetræning der gør en forskel

Oplever du

  • At dit stress niveau er for højt? At du glemmer de enkleste ting og opgaver? At din koncentration svigter dig?
  • At dit energi niveau er lavt og at din selvtillid i bund?
  • At du mister overblikket og bliver ofte i tvivl? Måske har du haft en hjerneblødning eller oplevet et andet trauma, som har gjort ovennævnte svært.

Du kan ændre alt dette. Med hjernetræningen, F.O.K.U.S., træner vi dine forbindelser i hjernen stærk og samspillet mellem hjerne og krop forbedres.


Du vil opleve at din koncentration forbedres, dit stress-niveau sænkes, din hukommelse styrkes og din selvtillid stiger.

På holdet træner vi gennem bevægelse din hjerne, dit syn og din krop stærk og du vil opleve et hold hvor positiv psykologi spiller en stor rolle.

Udtalelser:

”  Mine resultater har været helt utrolige. Jeg var noget skeptisk i starten, men efter kun 12 trænings timer har jeg fordoblet min evne til at huske, jeg læser hurtigere, jeg har fået gejst og lyst til livet igen. Jeg er meget tilfreds med træningen hos Tina"

- Jørn Maegaard - Hjerneskadet pga. hjerneblødning

Vi ledte efter et dansk program som kunne hjælpe Alexander videre i hans udvikling. Alexander er født uden hjernebjælken, så derfor er alt læring meget svært for ham. Gennem de første 10 trænings timer med Tina, har vi blandt andet mærket en forskel i humøret, han er blevet bedre til at sætte ord på hvad han føler og hvordan han har det og hans tålmodighed, lyst til at prøve er blevet markant bedre. Han giver simpelthen ikke så let op mere. Vi er meget glade for vores træning hos Tina"

- Helene Kringel - Mor til hjerneskadede Alexander