Foredrag og debat

Vinforedrag & vinsmagninger

 

jISvhQKPBlA

Vinforedrag og vinskole i København og Hellerup – lær alt om vin og vinsmagning

Er du vinelsker? Har du lyst til at lære mere om vin og få nogle fantastiske smagsoplevelser? Så tag med på et af vores populære vinforedrag med vinsmagning. Vi arrangerer vinskole, vinforedrag og vinsmagning både i København og Hellerup. Både begyndere og øvede er velkomne. 

Læs mere om vores vinskole, vinforedrag og vinsmagninger

Hvordan foregår jeres vinforedrag og vinsmagninger?

Vi holder vinsmagning og foredrag om vine fra fx Bordeaux, Bourgogne, Alsace, Champagne og andre franske vindistrikter. Vi tilbyder også vinsmagninger og vinforedrag om vine fra Australien, Sydafrika, Chile, Argentina, New Zealand, Tyskland, Østrig, Spanien og Italien, samt specialsmagninger af Cognac, gamle portvine, Barolo, Brunello og Barbaresco. Denne sæson kan du også blive klogere på absint eller Europas cidere.

På alle vinforedrag er der smagninger af lækre vine af høj kvalitet.

Er du nybegynder, anbefaler vi vinforedraget ”Introduktion til vinens verden”, hvor Jesper Hedegaard giver en allround indføring i vinens myter og mysterier. Kom og hør om grundbegreber inden for dyrkning af vin, om de klassiske vindistrikter, samt om hvordan du opbevarer vin, læser etiketter mv.

Vil du gå mere systematisk til værks, kan du fortsætte på FOFs vinskole og lære om smageteknik, druesorter og bedømmelse af vin.

Er du til gin, øl eller cocktails?

Vi tilbyder også foredrag og smagninger af gin, cider, øl og cocktails. Bliv fx klogere på dansk gin eller gin fra hele verden, lær at lave nordiske cocktails, besøg et ciderbryggeri eller prøv ølsmagning. Vi tilbyder også kurser i ølbrygning.

Hvem er foredragsholderne?

Vores vinforedrag holdes af Jesper Hedegaard, som er en af Danmarks mest erfarne vinforedragsholdere. Han er desuden Europamester i 2012 og VM-sølvvinder i 2013 i vinsmagning. Jesper Hedegaards passion er at videreformidle sin store viden om vin til alle.

FOFs vinklub

Du kan også blive medlem af FOFs vinklub og modtage invitationer til særlige vinsmagninger – omkring 5-7 om året. Klubben ledes af Jesper Hedegaard. Læs mere om vinklubben her.

Ekstreme vine
Vinforedrag

FOFs vinklub

Vær med i FOFs vinklub og få invitationer til 5-7 særlige vinsmagninger om året.
Klassisk Fransk Køkken
Madkurser

Mad, der matcher vinen

Lær at tilberede velsmagende retter til både hverdag og fest – og fra alle verdenshjørner.