Musik og sang

Trommer

Trommer

Lær at spille trommer, cajon og congas – trommeundervisning på alle niveauer

Drømmer du om at sidde bag et trommesæt og lære at spille på trommer? Det er nemmere, end du tror, og det kommer hurtigt til at lyde rigtigt. Vores trommeundervisning er ledet af kompetente trommelærere, der lærer dig at spille trommer, så dit trommespil lyder helt rigtigt. Trommespil er ren livsglæde! Men samtidig er trommen et af de mest magtfulde instrumenter i et orkester, så det er vigtigt at lære teknikken. I trommeundervisning hos FOF København arbejder vi med forskellige rytmiske stilarter, for eksempel rock, pop, shuffle, bossa nova og latin.

Læs mere om vores trommeundervisning

Trommeundervisning på små hold

Trommeundervisningen foregår på små intensive hold med 2-3 deltagere. Sammen med underviseren, vælger du selv dit repertoire. Undervisningen er for både begyndere og øvede.

Tilmelding til trommeundervisning

Vi har trommekurser i København, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig et kursus i trommespil i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk