Sprog og kommunikation

Skrivekurser

Skrivekurser

Lær at skrive på et skrivekursus i København eller på Frederiksberg

Tag et skrivekursus på aftenskole og bliv bedre til at skrive. Et skrivekursus er den perfekte start, hvad enten du vil lære at skrive fiktion, digte, dine erindringer eller få dit budskab klart og præcist ud på nettet. Et skrivekursus kan være det skub, du trænger til for at komme i gang med at skrive eller få dine tekster op af skrivebordsskuffen.

Lær at skrive om aftenen og i weekenden

Lær at skrive på vores skrivekurser i København, hvor alle skrivelystne er velkomne – begyndere som øvede. Vi har skrivekurser både aften og weekend.

Læs mere om vores skrivekurser

Mange forskellige typer skrivekurser

Vi har mange forskellige typer skrivekurser. Vi har både kurser for dig, der ønsker at skrive til en bestemt målgruppe, om et bestemt emne eller til dig, der ønsker at skrive i en særlig genre. Læs mere om de enkelte skrivekurser nedenfor. 

Underviserne på skrivekurserne

Underviserne på vores skrivekurser er alle forfattere med egne udgivelser bag sig. Du kan læse meget mere om de forskellige undervisere under hver enkelt kursus. Er du i tvivl om, hvilket skrivekursus du skal vælge, er du velkommen til at kontakte underviseren. Mailadresser og telefonnumre finder du under det enkelte kursus.