Foredrag

Den Barmhjertige Bokser

Foredrag med boksetræner, kommentator og foredragsholder Brian Mathiasen

Brian Bomstærk, Boksebrian eller Den barmhjertige bokser. Mange navne klæber sig til boksetræner og ekspertkommentator på Viasat /TV3+ og TV3 SPORT 1+2.

Han kom helskindet igennem en barndom, der ville have knækket de fleste. Han er ikke, som folk er flest. Han gør en forskel for både børn i Kenya og for dem, han træner hjemme i Aarhus.

Det hele begyndte i 2004, da han sendte brugt udstyr til en fattig bokseklub i Afrika. I begyndelsen var drivkraften en sportslig vinkel, men det udviklede sig hurtigt til også at omfatte fattige familier.

Brian Mathiasen har viet sit liv til en uegennyttig indsats, hvor han skaffer masser af mennesker i Mombasa, Kenya, en tålelig hverdag. Gennem sit hjælpeprogram Support Mombasa har han bl.a. bygget et børnehjem, hvor 11 forældreløse børn i dag alle går i skole, har en ren seng og en god og tryg hverdag. Herhjemme samler han tøj, sko, legetøj, sportsudstyr, fjernsyn, mobiltelefoner, symaskiner og havehegn sammen fra virksomheder og andre og fragter det til Mombasa.

Brian fortæller åbenhjertigt om vejen til at få gjort drømmen om at gøre en forskel med børnehjemmet til virkelighed. Han fortæller ligeledes om, hvilke udfordringer der kan være i at stable et så stort projekt og samarbejde på benene, når man befinder sig mange tusinde kilometer derfra.

Hør om hans liv og hvordan det kunne lade sig gøre, at Kenya gik i hjertet på en ægte århusianer.

Honoraret går ubeskåret til Support Mombasa.