Velkommen til forårssæsonen 2018. 

De fleste kurser er velkendte, men vi har også et par nye: weekendkurser i qigong og raku-brænding.
For flere af kurserne er der en bredere beskrivelse under ”info”,  hvor man også kan finde en kalender med de præcise datoer for de enkelte hold.
   FOF i Svendborg yder et tilskud på ekstra 4 kr. pr. lektion til de deltagere, der får tilskud fra Svendborg Kommune. Det samlede tilskud pr. lektion er således på 6 kr. Vi håber, at der fortsat kan være råd til at få motion, oplevelser og ny viden hos FOF i Svendborg!

Husk: kurserne kan ikke betales, før vi har sendt en giro-mail eller et girokort.

Husk: at fortælle os om ændringer i adresse, telefon eller email, så du kan få besked ved evt. ændringer eller aflysninger.

 

         - Klogere, sundere, gladere – med FOF!                                                              

                    Jan Bunkenborg

 

 

Foredrag med  Ann Mariager: "Velopdragne kvinder skaber sjældent historie"

Den 8. marts er udnævnt til kvindernes internationale kampdag, men dette foredrag er bestemt også for mænd! Med afsæt i sin faste citatside i ugebladet Søndag og i bogen ”Velopdragne kvinder” fortæller Ann Mariager om de tanker, kvinder gør sig om ægteskab og familie, karriere og venskaber og om penge og skønhed. Hun vil også fortælle om sine erfaringer med at bruge humoren som overlevelsesteknik. Ann Mariager er freelancejournalist med et bredt virke som forfatter, debattør og oversætter. Hun har været med til at bane nye veje for kvinder i satire og komik og hendes præcise blik for livets paradokser har også gjort hende til en yndet foredragsholder. Desuden er Ann med sin tæft for det gode sprog en afholdt underviser blandt journalister og andre kommunikationsfolk.
Foredraget er arrangeret i samarbejde med Egense-Rantzausminde Foredragsforening og finder sted i Egense Forsamlingshus, Skovsbovej 338 i Svendborg, torsdag d. 8. marts 19.30. - Billetter til 50 kr købes ved indgangen. Kaffe og brød kan købes.