Skip to content
Kor

Kor - for folk der tror, de ikke kan synge

Kor - for folk der tror, de ikke kan synge

Dette kor er skabt specielt til dem, der altid har ønsket at synge i kor, men ikke tror, de kan synge.

Tilmeld dig det inspirerende "Kor - for folk der tror, de ikke kan synge" hos FOF Aalborg og lad underviseren Jens Olav Heckmann guide dig til at opdage din indre sangstemme.
Sang handler om meget mere end blot at synge korrekt. Gennem vores erfaringer med Corona-pandemien har vi lært, at at synge sammen med andre frigiver dopamin og endorfiner, og det har en positiv indvirkning på vores fysiske og mentale velbefindende.

I koret vil du møde ligesindede, der også er nye inden for korsangen. Vi vil udforske forskellige former for musik og fokusere på grundlæggende principper inden for korsang, herunder vejrtrækning og grundlæggende sangteknik. Men vigtigst af alt vil sangglæden og det sociale samvær være i fokus gennem hele forløbet.

Deltagelse i koret kræver ingen forudsætninger udover din lyst til at synge sammen med andre. Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring eller selvtillid. Jens Olav Heckmann vil hjælpe dig med at opbygge din sangstemme og skabe en tryg og støttende atmosfære i koret.

Tilmeld dig "Kor - for folk der tror, de ikke kan synge" og åbn døren til en verden af sang, fællesskab og personlig vækst. Opdag glæden ved at synge sammen med andre og se, hvor langt din stemme kan føre dig.