Skip to content

Værd at vide ved tilmelding

Tilmelding kan ske på følgende måder:
På hjemmesiden www.fof-aalborg.dk,
ring til FOF Aalborg på tlf. 9813 8233 eller direkte på kontoret.

Transport til FOF Aalborg, Hobrovej 465E

Kommer du i bil, er der gratis parkering lige foran bygningen. Skulle der være fyldt op, så er der flere parkeringspladser i området, alle i gåafstand fra FOF.

Kommer du på cykel, så er der cykelstativer for enden af parkeringspladsen ved siden af den blå container.

Benytter du offentlig transport, så kører bus nr. 1 næsten lige til døren. Stå af ved stoppet "Bilka (Hobrovej)", så er der 2 min. gang.

Generelt ang. bevægelseshold

Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.

Foredrag, ture, rundvisninger m.m.

Køb af billetter til foredrag, ture, rundvisninger m.m. sker via hjemmesiden www.fof-aalborg.dk. Har du ikke mulighed for at booke via en computer, kan billetter købes ved personlig henvendelse ved FOF Aalborg, Hobrovej 465E, 9200 Aalborg SV. Din tilmeldingsbekræftelse fungerer som din billet. Du kan enten vise tilmeldingsbekræftelsen på din mobil eller medbringe den printet på papir. Billetter refunderes ikke.

Kursusgebyr

Kursusgebyret er anført ved de enkelte kurser. Rabatprisen gælder for personer, der tilhører en af følgende grupper og bor i Aalborg Kommune: 
- Arbejdsledige
- Kontanthjælpsmodtagere
- Sygedagpengemodtagere
- Unge mellem 18-25 år
- Studerende med gyldigt studiekort samt berettigelse til SU
- Pensionister

Bemærk, der ydes ikke rabat på foredrag, højskoler o.lign.

Bevæg dig for livet (Ekstraordinær rabat på bevægelseshold)

For at understøtte projekt ”Bevæg dig for livet” yder Aalborg Kommune et ekstraordinært tilskud på 20 kr. pr. lektion ved deltagelse i bevægelsestilbud frem til den 31.december 2023 til følgende grupper, som er bosat i Aalborg Kommune ved kursusstart; førtidspensionister, dagpenge-, sygedagpenge- og kontanthjælpsmodtagere.
Denne pris står som "Bevæg dig for livet" ved de aktuelle bevægelseshold.

Betingelser

Tilmeldingen er først endelig, når FOF har modtaget kursusgebyret. Alle tilmeldte får tilsendt information med angivelse af undervisningssted og første mødedato.

Medmindre andet er anført, skal kursusmaterialer og ekskursioner betales af deltagerne.

Afmelding og tilbagebetaling

Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig give os besked hurtigst muligt. Manglende betaling bliver ikke betragtet som afmelding. Framelding kan ske indtil 14 dage før kursusstart. Det indbetalte beløb vil da blive tilbagebetalt, men med fradrag af 60 kr. i administrationsgebyr. Tilbagebetaling af kursusgebyr senere end 14 dage før kursusstart er ikke muligt. Hvis FOF må aflyse et kursus tilbagebetales det fulde kursusgebyr.

Vi gør opmærksom på, at billetter til foredrag, ture m.m. ikke refunderes - her er købet bindende. 

Force majeure

Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning. I tilfælde af force majeure, vil du ikke få reduktion af det indbetalte beløb, med mindre der som f.eks. under COVID-19 indføres hjælpepakker til dækning af tilbagebetaling.

Gælder alle kurser, hold m.m.

Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Vi forbeholder os desuden ret til ændring af underviser, undervisningstider og -steder.

Om webstedet

FOF betragter også de oplysninger der modtages via internet som fortrolige og f.eks. e-mail adresser, telefonnumre m.m. vil ikke blive videregivet til tredjemand. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer som FOF er uden indflydelse på.