Skip to content

Lær førstehjælp på en sjov måde

Lær førstehjælp på en sjov måde


Førstehjælp behøver bestemt ikke at være kedeligt! Der kan endda gå rigtig sport i den på vores kurser for færdselsrelateret førstehjælp.


På alle førstehjælpskurser hos FOF Aarhus benyttes der en feedback-teknologi i form af Little Anne-dukkerne. Dukkerne er koblet op på en app, hvori underviseren løbende følger med i deltagernes præstationer.


Billede af to kvinder til førstehjælp


 


 


Hjertemassagens tryk og dertilhørende indblæsninger registreres så snart deltagerne begynder at give dukkerne livreddende førstehjælp, og viser samtidig om tempo og indblæsninger er passende.


 


 


 


 


App’en gør det muligt for underviseren at give meget nøjagtig feedback på hver enkelt deltagers hjertemassage-træning, og med målingen kommer også automatiske anbefalinger, så førstehjælpen kan øves helt korrekt. Træningen bliver dermed mere præcis – og sjovere at øve!


 Billede fra førstehjælpsundervisning ved FOF


 


 


 


I alt seks dukker kan kobles til ad gangen – og som det ses, giver det anledning til en sjov, lille konkurrence i løbet af et førstehjælpshold.


 


 


 


I spillet handler det om at være den, der får ambulancen hurtigst frem til sygehuset – og det sker kun ved at give effektiv og præcis hjertemassage. Trykker man for langsomt, for hurtigt eller indblæser man for lidt eller meget luft, ja, så snegler ambulancen sig af sted og man har tabt spillet.


Så bliver det lidt sjovere at tage sit førstehjælpsbevis, hva’?


Billede fra førstehjælpskursus ved FOF

Førstehjælp

Lær færdselsrelateret førstehjælp

Tag på et færdselsrelateret førstehjælpskursus og få dit førstehjælpsbevis ved FOF Aarhus