
Brødbagning er både håndværk og nydelse. På dette brødbagningskursus i vores lokaler i Aarhus midtby arbejder vi med, hvordan få, simple ingredienser kan forvandles til duftende og velsmagende brød.
Du får indsigt i brødbagningens grundprincipper og lærer, hvordan de forskellige processer hænger sammen. Vi eksperimenterer med forskellige opskrifter og teknikker og arbejder med flere typer brød, herunder hvedebrød, fuldkornsbrød og surdejsbrød. Undervejs taler vi også om, hvordan du kan tilføre ekstra smag og struktur med frø, kerner, nødder, tørret frugt og krydderier.
få en introduktion til ingredienser og udstyr til brødbagning
lære forskellige hævningsteknikker, herunder koldhævning og surdej
opnå viden om blanding, æltning og hviletid for den rette dejkonsistens
få vejledning i bagetemperaturer og bagetider
få gode råd til opbevaring af hjemmebagt brød
Vores kursus i brødbagning henvender sig både til nybegyndere og øvede. Det er for dig , der gerne vil lære at bage brød fra bunden, og for dig, der allerede bager, men ønsker at blive bedre til at bage.
Der vil være kaffe/te på kurset. Du får en poser og æsker, så du kan transportere dine brød hjem. Ved kurset afslutning, vender du hjem med:
1 mindre franskbrød
1 madbrød
1 stort surdejsbrød
Ca. 20 bag selv birkes.
Læs mere