Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede fra kompenserende svømmeundervisning på Møllestien i Aarhus, ved FOF Aarhus

Svømning

Svømning

Svømmeundervisningen finder sted på Lokalcenter Møllestien i varmtvandsbassin sen eftermiddag og aften. Målsætningen er at lære deltagerne at svømme, og der fokuseres på balancetræning, koordinering, konditions- og styrketræning. Hver enkelt deltager får udarbejdet individuel undervisningsplan. Maks. syv deltagere på hvert hold.

Bemærk: Grundet den nuværende situation og udviklingen vedr. Covid-19 tages der forbehold for, at der kan ske ændringer eller udskydelser i de fremtidige mødedatoer.

Ansøgningsskema

Inden du melder dig til et hold, så skal dit handicap først vurderes ved ansøgning.
Download ansøgningsskema og folder her på siden.

FOF Aarhus kan arrangere kørselsordning, hvis du grundet dit fysiske handicap er forhindret i at tage offentlig transport. Du vil som udgangspunkt indgå i en kørselsordning med andre. Du kan også få en folder ved at kontakte FOF Aarhus på tlf. 8612 2955.

Har du spørgsmål til skemaet, kan du kontakte kursussekretær Rebecca Fredenslund på tlf. 8612 2955 for yderligere information. 

FOF Aarhus har svømmeveste, luffer, briller og flydeplader.