Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Zumba fitness Gold hos FOF Aarhus.

Motion / dans / mavedans

Motion for alle - bevægelse for familien og for seniorer

Hos FOF Aarhus tilbyder vi et væld af kurser i motion og træning. Vil du holde dig i form, så har vi målrettet træning til dig, om du er barn, ung, voksen eller senior. Kurserne spænder lige fra styrketræning og fitness til mavedans og fitness for seniorer.

Giv kroppen og humøret et boost med motion

I FOF Aarhus har vi massevis af motionshold, som styrker din krop, giver sved på panden og smil på læben. Vi har hold for både kvinder og mænd i alle aldre, og vi tager hensyn til din individuelle formåen.

Dans dig i form

Med dansekurser hos FOF i Aarhus kommer du både i form og i godt humør. Vi tilbyder undervisning i flere forskellige danse, så vi har helt sikkert også et hold, der passer dig. På mange hold laver vi træning gennem glade dansekoreografier, så vi får bevæget kroppen, mens vi danser til god musik. Alle kan være med - bare du er glad for musik og har lyst til at prøve noget nyt!

Kom i form og i godt humør med mavedans

Er du til østens mystik og savner udfordring, så kast dig ud i mavedans. Her fokuserer vi på flotte bevægelser, kvindelighed og livsglæde. Mavedans er for alle og giver god motion både for krop og sjæl.

lær nyt

Lad sprog bevæge dig

Bliv bevæget af sprog, eller lad sprog bevæge dig ud i verden. Vælg mellem næsten 20 sprog