Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Japansk sprogundervisning i FOF Aarhus.

Sprog

Dygtiggør dig inden for sprog på sprogkursus i FOF Aarhus

Sprogundervisning hos FOF Aarhus giver dig et forspring på mange kanter. Du kan bruge undervisningen som et supplement til uddannelsen, når du forhandler eller networker på jobbet, flytter til udlandet eller blot som din hobby. Brug fx dine nye sprogevner på en af vores rejser til udlandet!

Vores sprogkurser er et springbræt ind i en stadigt mere international verden. Vil du lære at tale et nyt sprog fra bunden eller pudse gamle evner af, så har FOF Aarhus et sprogkursus til dig.

Vi tilråder hurtig tilmelding. Ring også til os på 8612 2955, hvis du er interesseret i et sproghold, der har haft holdstart - på mange sproghold er nye kursister velkomne selv efter nogle uger.

 • Online sprogtest - find dit niveau

  FOF Aarhus' sprogundervisning tilbydes på mange forskellige niveauer, og du finder med garanti også et niveau, der passer dig. Find dit niveau ved at tage vores online-sprogtest i engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk eller dansk.

  Kontakt os evt. for vejledning og information om niveau samt indhold på de forskellige sprogkurser, hvis du er i tvivl om noget.

 • Internationale sprogprogrammer i engelsk, tysk og fransk

  Ved siden af de almindelige sprogkurser tilbyder FOF Aarhus også eksamensforberedende kurser inden for engelsk, tysk og fransk. Disse kurser klæder dig på til at bestå prøverne under de internationale sprogprogrammer Cambridge English, Goethe-Instituttet og DELF (Institut Français). Med et certifikat derfra får du et bevis i hånden, som du kan bruge over hele verden til at dokumentere dine sproglige færdigheder.

 • Køb og sælg brugte lærebøger på FOF Bogbasen

  FOF Aarhus Bogbase er et forum, hvor tidligere FOF-kursister videresælger deres brugte sprogbøger til nye kursister. Mangler du en bestemt bog til et af FOF Aarhus' sprogkurser, så tag et kig på vores Facebookside: FOF Aarhus Bogbase
 • Praktiske informationer

  Kursusbeviser
  Der kan naturligvis bestilles et kursusbevis hos underviseren som dokumentation for, at du har gennemført den pågældende sprogundervisning (min. 80 % fremmøde). Giv din lærer besked i god tid, inden kurset slutter.

  Udgifter til materialer
  På alle kurser vil der være ekstra udgifter til lærebøger/materialer, idet de ikke er inkluderet i kursusprisen.

madlavning

Lav mad fra hele verden

Få flettet verdenskøkkenet ind i madplanen på et af vores mange spændende madlavningskurser