Skip to content
Spansk by ved havet, sprogkursus i FOF Aarhus

Sprog

Dygtiggør dig inden for sprog hos FOF Aarhus

Sprogundervisning hos FOF Aarhus giver dig et forspring på mange kanter. Du kan bruge undervisningen som et supplement til uddannelsen, når du forhandler eller networker på jobbet, flytter til udlandet eller blot som din hobby.

Vores sprogundervisning er et springbræt ind i en stadigt mere international verden. Vil du lære at tale et nyt sprog fra bunden eller pudse gamle evner af, så har FOF Aarhus et sprogkursus til dig.

Vi tilråder hurtig tilmelding. Ring også til os, hvis du er interesseret i et sproghold, der har haft holdstart - på mange sproghold er nye kursister velkomne selv efter nogle uger.

 • Sprogundervisning på mange forskellige niveauer - online sprogtest

  FOF Aarhus' sprogundervisning tilbydes på mange forskellige niveauer, og du finder med garanti også et niveau, der passer dig. Kontakt os evt. for vejledning og information om niveau samt indhold på de forskellige sprogkurser, hvis du er i tvivl om noget.

  Se også vores online-sprogtest i engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk.

 • Individuelle sprogkurser og erhvervskurser

  Du har også mulighed for at tage individuelle sprogkurser og erhvervsrelaterede kurser, som er mere intensiv sprogundervisning, skræddersyet efter specifikke behov, fx til enkeltpersoner, individuelle grupper eller virksomheder. Du kan henvende dig til FOF Aarhus' sprogkonsulent for nærmere information vedrørende disse sprogkurser på tlf. 8612 2955.

  FOF Aarhus tilbyder også undervisning i sprog, som ikke findes på oversigten over sprogkurser her på hjemmesiden.

 • Internationale sprogprogrammer i engelsk, tysk, fransk og italiensk

  Ved siden af de almindelige sprogkurser tilbyder FOF Aarhus også eksamensforberedende kurser inden for engelsk, tysk, fransk og italiensk. Disse kurser klæder dig på til at bestå prøverne under de internationale sprogprogrammer Cambridge English, Goethe-Instituttet, DELF (Institut Français) og CELI (Università per Stranieri di Perugia). Med et certifikat derfra får du et bevis i hånden, som du kan bruge over hele verden til at dokumentere dine sproglige færdigheder.

 • Køb og sælg brugte lærebøger på FOF Bogbasen

  FOF Aarhus Bogbase er et forum, hvor tidligere FOF-kursister videresælger deres brugte sprogbøger til nye kursister. Mangler du en bestemt bog til et af FOF Aarhus' sprogkurser, så tag et kig på vores Facebookside: FOF Aarhus Bogbase
 • Praktiske informationer

  Kursusbeviser
  Der kan naturligvis bestilles et kursusbevis hos underviseren som dokumentation for, at du har gennemført den pågældende sprogundervisning (min. 80 % fremmøde). Giv din lærer besked i god tid, inden kurset slutter.

  Udgifter til materialer
  På alle kurser vil der være ekstra udgifter til lærebøger/materialer, idet de ikke er inkluderet i kursusprisen.

foredrag hos FOF Aarhus

Foredrag: Bevægelse

Mød skuespillerinde Susse Wold og hør hende fortælle om de mennesker, hun har mødt, og de ting, hun har oplevet.