Skip to content
Billede af tavle fra engelsk undervisning

Eneundervisning og skræddersyede kurser

Lær et sprog når og hvor det passer dig!

Vil du gerne lære et helt nyt sprog eller blive bedre til et sprog, du allerede kan?

Med en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til at møde op på et hold en gang om ugen. Det kan også være, du rejser meget på dit arbejde eller har skiftende arbejdstider, og derfor ikke kan deltage på et almindeligt hold på en fast tid hver uge. For dig kan løsningen være et individuelt tilpasset kursus, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor tit undervisningen skal finde sted.

Fysisk eller online

Individuelle kurser kan foregå både online eller med fysisk fremmøde enten på din arbejdsplads eller i et af vores dejlige og centrale undervisningslokaler. Hvis I er en gruppe, opretter vi også gerne et hold kun til jer. Med et online kursus bestemmer du selv, hvor du vil modtage undervisningen – om du sidder derhjemme, på dit arbejdskontor eller på et hotelværelse langt væk hjemmefra. Brugervenlige og gratis programmer som fx Zoom gør det muligt for dig at forbedre dine sprogkundskaber trods praktiske udfordringer.

Tilmelding

Har du lyst til at høre nærmere om online kurser eller et individuelt tilrettelagt sprogkursus, kan du altid kontakte sprogafdelingen i FOF Aarhus på tlf.: 8612 2955 eller e-mail vibeke@fof-aarhus.dk. Tilmelding foregår desuden også ved at kontakte os.

Hvem passer kurserne til?

Kurserne er skræddersyet, så de passer til lige netop dig og dine behov. Uanset om du har brug for at opgradere et sprog i forbindelse med dit arbejde, en forestående rejse, eller du blot ønsker at opfriske dine sprogkundskaber, kan et individuelt kursus hurtigt og effektivt styrke dine sprogkompetencer eller give dig helt nye.

Hvad er prisen?

Prisen for eneundervisning er kr. 525,-. pr. lektion (55 minutter inkl. 10 minutters pause). Undervisningen købes som udgangspunkt i blokke af 10, 15 eller 20 lektioner. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8612 2955.

Er I en mindre gruppe, der ønsker at skærpe jeres sprogkompetencer – enten online eller i fysiske rammer – kan vi også finde en god løsning til jer.

Hvor foregår undervisningen?

Hvis du foretrækker undervisning med fysisk fremmøde, kan det foregå i et af FOF Aarhus’ undervisningslokaler. Alternativt kan undervisningen foregå på din arbejdsplads, hvis du har adgang til et rum med gode faciliteter. Bor eller arbejder du ikke i nærheden af Aarhus, kan det være en oplagt mulighed at vælge fjernundervisning og blive undervist online. Så uanset om du befinder dig i Danmark eller i udlandet, kan vi skræddersy et forløb, så det passer til netop din hverdag. Online undervisning afvikles fx via Zoom, og det kræver kun, at du har en computer med internetforbindelse, kamera og mikrofon.

Retningslinjer

Det er op til dig, om du vil undervises en eller flere gang ugentligt. Tidspunktet for undervisningen fastlægges på forhånd. Efter aftale med underviseren forsøger vi så vidt muligt at planlægge undervisningen efter dine behov, så den passer i forhold til dit arbejde eller øvrige aftaler.

Har du spørgsmål til vores online sprogkurser og/eller eneundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 8612 2955 eller e-mail vibeke@fof-aarhus.dk.

Billede af spanskunderviser Esther Cantón Serrano og fire kursister

FOF Inspiration

Læs kursisters oplevelser

Overvejer du at kaste dig ud i at lære et helt nyt sprog? Eller måske genopfriske dine sprogevner? Læs, hvordan andre kursister har taget springet, og bliv klogere gennem deres oplevelser