Skip to content

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 17:00 den 28. september, da aftenskolernes bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05:00.

Mandemad | FOF Københavns Omegn

Mandemad

Mandemad

Er du træt af at spise det samme kedelige aftensmåltid hver dag? Savner du inspiration til at tilberede spændende og sundere retter? Så er dette hold noget for dig!

På dette hold vil du lære grundprincipperne til at lave gode og velsmagende retter, både til hverdag og til festlige lejligheder. Vi vil udforske forskellige køkkentyper og madlavningsteknikker, og til tider vil vi lade os inspirere af andre landes kulinariske traditioner.

Men det er ikke kun madlavning, der står på programmet - vi vil også have fokus på hygge og samvær. Du vil møde andre mænd i alle aldre, og vi vil have høje grin og en god tid, mens vi tilbereder aftenens måltid.
 
Uanset om du er en begynder eller en garvet madlavningsekspert, er der noget for dig på dette hold. Vores erfarne underviser vil guide dig igennem processen og dele sin viden og erfaring med dig.

Husk, udgifterne til råvarer vil være ca. kr. 200,00 pr. gang, og disse afregnes direkte med underviseren. Så tilmeld dig nu, og vær med til at skabe sunde og inspirerende måltider i godt selskab!

Hvis der også ønskes vinsammensætning, der kan gøre madoplevelsen endnu større er dette også en mulighed, da underviseren har mange års erfaring med diverse vinsmagninger og hvilke vine, der passer til forskellige retter. Hvis underviseren skal sørge for passende vine til maden, må det påregnes med ekstra ca. 100,00 pr. gang.