Skip to content
Brøndbykoret | FOF Københavns Omegn

Brøndbykoret - et kor med hygge og sangglæde

Brøndbykoret - et kor med hygge og sangglæde

Vi er et blandet kor på ca. 21 medlemmer, som øver hver onsdag kl. 19-21 på Brøndby Musikskole, Nørregårdsskolen, Horsedammen 42, 2605 Brøndby.

Koret har 40 års- jubilæum i 2024, og det skal slev følgelig fejres med masser af sang! Vi synger 3- og 4-stemmige sange fortrinvis på dansk og engelsk. Repertoiret spænder vidt fra klassiske danske årstidsange til musical til viser til popmusik og meget mere.

Alle kan være med, og det kræver ikke særlige nodekundskaber - du skal blot have lyst til at bruge din stemme i et skønt og livsbekræftende fællesskab med andre.

Vores øveaftener forløber med grundig opvarmning, indstudering af nye sange, arbejde med kendt repertoire, som f.eks. skal bruges til koncerter eller andre optrædener, og så har vi selvfølgelig en vældig hyggelig kaffepause.

Vi giver koncerter og deltager på kortræf ca. 4-5 gange om året, for det giver mening og glæde at arbejde frem mod.

Vi har en dygtig korleder, som selv er sanger, så vi bliver hele tiden bedre til at synge og udvikle os musikalsk i forhold til tekst, dynamik og udtryk.

Foryderligere information kontakt da venligst forperson Susanne Hajslund: susanne.h@jslund.dk | 40425961 eller nodeansvalig Anne-Marie Walther:  waltheroghansen@mail.dk

Kom og syng med os - du skal være meget velkommen.

Nickie Johansson er vores korleder. Nickie er uddannet klassisk sanger og arbejder meget bredt med sang og musik. Hun er: solistsanger indenfor det klassiske repertoire, kirkesanger, leder af fællessang, pianist, projektleder i Sangens Hus, korleder, stifter og leder af diverse lungekor, samt iværksætter af egne musikalske projekter. Hun elsker at være i alle lag af musiklivet, lige fra opera på scenen til folkekor i forsamlingshuset - det skal bare gi´mening!