Skip to content
Spændende foredrag i Kulturium, Foredragsrækker hos FOF Køge Bugt

Spændende foredrag i Kulturium

Spændende foredrag i Kulturium

”Mit liv med musik”
Nu kan du møde Amalie Dollerup, den populære skuespiller fra TV2-serien Badehotellet, hvor hun med stor succes spiller Grosser Madsens datter og hotellets bestyrerinde. I dette foredrag får du et sjældent indblik i hendes skuespillerunivers, hvor hun på en personlig og underholdende måde vil fortælle om sin begivenhedsrige rejse fra barne- til tv-stjerne, krydret med gode anekdoter og velkendte sange fra karrieren. Sange der har haft en særlig betydning for hende professionelt og privat.
Amalie Dollerup
Onsdag den 21. september 2022

”Glæd dig! – en gavekalender til sindet”
I sin nye gavekalender til sindet, giver Kathrine Lilleør sine læsere 24 personlige kapitler om tro, håb og kærlighed. Ligeledes vil Kathrine Lilleør i foredraget fortælle, hvordan glæden altid findes – også når den kan være svær at få øje på. Alle mennesker har drømme og håb, men det går ikke altid, som vi ønsker. Nogle har mistet, nogle har knuste hjerter, der ikke vil hele. Men glæden findes alligevel et sted! Det tankevækkende foredrag med Kathrine Lilleør er en blanding af hendes egne livsfortællinger og solide viden.
Kathrine Lilleør
Onsdag den 12. oktober 2022

”30 år som livvagt”
Livvagt Torben Vigh er aktuel med bogen Mine 30 år som livvagt, der er en åben og ærlig beretning om at passe på de kongelige, politikere og andre VIP´s igennem 30 år. Naturligvis med respekt for VIP´ernes privatliv. Han har passet på både dronning Margrethe, Kronprinsparret, Muhammedkritikere, politikere fra ind og udland.
Torben Vigh
Onsdag den 16. november 2022

”Hærdet”
Få et spændende kig ind i en fascinerede underverden, når René Dahl Andersen fortæller om sit liv som narkobetjent og undercover agent i ind- og udland for PET og andre landes efterretningstjenester. Et liv, der førte en talentfuld og ideologisk ung politimand fra Nordjylland ud i et moralsk ingenmandsland, hvor intet er sort og hvidt. René fortæller en barsk historie fra en verden, som kun meget få kender til. Om infiltrering af hårde kriminelle miljøer og arbejde som undercover agent på farlige missioner. True crime, når det er bedst eller værst… 
René Dahl Andersen
Onsdag den 25. januar 2023

”I modgang og modgang”
Jacob Haugaard er både komiker, sanger, skuespiller og tidligere politiker, og hans foredrag er baseret på hans eget liv og erfaringer. Jacob kan stort set tale om alt, men emner som alkoholisme og tro er ofte med i foredraget, ligesom Jacob Haugaard blandt andet kan finde på at fortælle historier fra sin tid i Folketinget.
Jacob Haugaard
Onsdag den 8.marts 2023

Unummererede siddepladser.

Dokumentation for betaling forevises ved indgangen.