Skip to content
Oplev spændende foredrag og debatter hos FOF Køge Bugt

Spændende foredrag i Kulturium

Spændende foredrag i Kulturium

Lilian Hjorth-Westh - Rundt i den humoristiske verden
”Vejret er godt, så længe man kan trække det”, sagde Storm P. og ”Smilet er den korteste afstand mellem mennesker, sagde Victor Borge. Tilhørere tages med på en humoristisk rundrejse sammen med Halfdan Rasmussen, Victor Borge, Storm P., Johannes Møllehave og andre, der har sat præg på vores humoristiske verden.
Onsdag 07-02-2024

Anne Glad - Fru Livsstilsekspert
Hvordan afkoder man egentlig en type? Hvad fortæller villaen, volvoen og vovsen om dig? Hvad signalerer du med dine forbrugsvalg? Anne Glad tager udgangspunkt i de populære tv-programmer og mange års analysearbejde, når hun spidder os som typer. Undervejs fortæller hun om karrierens mange til- og fravalg.
Onsdag 06-03-2024

René Dahl Andersen - Hærdet vol. 2
Tidligere narkobetjent, professionel lejesoldat ogundercover agent for PET og FBI, René Dahl Andersen, har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som han tidligere har åbnet op for.

I Hærdet 2.0 følger flere nye spændende historier og sager fra en verden, som kun meget få virkelig kender. Foredraget handler også om, hvordan det var at komme fra en stille, nordjysk landsby til den hårde stenbro i Hovedstaden – fra bonderøv til betjent, om hvordan samarbejdet foregår med en meddeler fra det kriminelle miljø og den hårfine grænse, der er i samarbejdet, hvor meget kan gå rigtig galt samt om arbejdet i udlandet som professionel lejesoldat og som undercover agent for PET.
Onsdag 10-04-2024

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.