Skip to content
Babygymnastik hos FOF Køge Bugt

Graviditet, barsel og familietid

Rammen om det gode liv - for hele familien

Familielivet er en komposition af talrige elementer og hos FOF Køge Bugt indgår hele familien i vores ramme om det gode familieliv. Vores hold baner vejen for en god fødselsoplevelse såvel som en god start på forældrerollen, og du kan bl.a. gå til fødselsforberedelse, motion, yoga og pilates for gravide, efterfødselstræning, babysvømning og madkurser for børn og voksne

 

For os handler familietid om at få rum og tid til at leve og gro som familie og forældre, og om at skabe en personlig og stemningsfyldt tid både før, under og efter fødslen.

 

FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson et stort og varieret sortiment af hold der spænder fra de klassiske fødselsforberedende til efterfødselstræning, babysvømning og spændende familieaktiviteter for børn og voksne.

 

Vores tilgang til graviditet, fødsel- og barselstiden tager afsæt i vores store passion for det levende, omfavnende og inspirerende. Vi gør en dyd ud af at du undervises af kompetente, uddannede og erfarne undervisere, og du får mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have inden eller efter dit barn er kommet til verden.

 

Lad dig inspirere

Udforsk vores sortiment af familieaktiviteter du kan deltage i, og hvordan vi har sammensat vores hold for dig som gravid eller barslende nedenfor.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Finere madlavning gourmet FOF Køge Bugt

MADLAVNING for voksne

Sæt tænderne i forårets madhold

Find inspiration og bliv ferm i et køkken med forårets mange madhold. Gå på opdagelse og find dit drømmehold.