Skip to content
Gamle billeder Slægtsforskning hos FOF Køge Bugt

Slægtsforskning

Kurser i slægtsforskning hos FOF Køge Bugt

Et spændende familiært detektivarbejde

 

Er du også nysgerrig efter at vide, hvem dine forfædre er? Så er slægtsforskning måske noget for dig. 

 

Slægtsforskning er detektivarbejde, som du kan bruge flere uger, måneder og nogle gange år på at komme til bunds i, og som giver mulighed for at kortlægge så mange oplysninger om sine forfædre som muligt. Det gælder både forældre, søskende, bedsteforældre, oldeforældre, tipoldeforældre osv. 

 

Det er kort sagt en mulighed for at kortlægge og grave ned i din families private danmarkshistorie -hvem ved, måske du har blåt blod i årene? Eller er nært slægtet med en kendt dansker?

 

Hvordan starter jeg med slægtsforskning?

Det kan virke overskueligt til at starte med, og mange ved ikke hvor de skal begynde. Hos FOF Køge Bugt tilbyder vi hver sæson kurser i slægtsforskning, hvor du henholdsvist bliver introduceret til relevante og konkrete redskaber, så du kan dykke ned dine i familieanaler og arkiver, og kurser for dig som allerede har haft næsen nede i kirkebøger, lægdsruller og andre arkivalier.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér