Skip to content
Guitarundervisning ved FOF Køge Bugt

Guitar

Lær at spille guitar på aftenskole og få det meste ud af dit talent

Om du vil være den næste Bob Dylan eller blot blive en bedre guitarist, kan du hos FOF Køge Bugt gå til guitarundervisning og få støvet dine evner af. Du kan hver sæson gå på guitarkurser i elektrisk, western, klassisk og spansk guitar.

Vores guitarundervisning tager altid udgangspunkt i dit behov og niveau, så uanset om du gerne vil være at spille eller ønsker at forbedre din teknik, har vi holdet for dig. Er du begynder, fokuserer vi på det grundlæggende, så du roligt kan lære at spille i dit eget tempo, læse noder, spille akkorder og lære basal fingersætning. For øvede arbejder vi bl.a. med musikteori og avancerede teknikker, så du kan videreudvikle dit guitarspil. Så uanset dit behov, tilbyder vi guitarundervisning til dig.

Tilmelding til guitarundervisning
FOF Køge Bugt tilbyder denne sæson guitarundervisning for begyndere og øvede i Køge. Bemærk at du selv skal medbringe en guitar til flere af kurserne. Der kan derudover påregnes ekstra udgifter på materialer til nogle kurser.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér