Skip to content
Sprogkurser Forår 2022 FOF Køge Bugt

Sprog

Et sprogkursus åbner døre til hele verden

Med sprogundervisning hos FOF Køge Bugt får du faglig og kompetent undervisning, hvor hver enkelt underviser brænder for deres fag. Undervisernes engagement, faglige kunnen og indgående viden om sprogets grammatiske og fonetiske opbygning, kombineret med socio-kulturelle emner og historie, gør undervisningen til en motiverende og tryg oplevelse, hvor alle kan være med.

På vores sprogkurser fokuseres på aktiv træning i at tale de forskellige sprog, hvad enten du er begynder eller øvet. Du får rig mulighed for at lære sproget og dets grammatik i motiverende omgivelser, så du kan blive fortrolig med samtale i praksis –hvad end du er til engelsk eller tjekkisk. 

Sprogundervisning tilpasset dig

Vær opmærksom på at vores sprogkurser og niveauer, kan variere fra sæson til sæson. Følg derfor med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måned.

Holdstart er typisk i starten af januar og september. Er du i tvivl om valg af niveau, kan du også kontakte til os på tlf. 5665 5322, så kan vi hjælpe med at afklare hvilket kursus du skal tilmelde dig. 

Niveauerne tager udgangspunkt i Den Fælles Europæiske Referenceramme for sprog - se alle niveauerfor vores sprogkurser her.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.