Skip to content
Eiffeltårnet set i frøperspektiv

Fransk

Lær fransk fra bunden eller genopfrisk gloserne - franskundervisning hos FOF Køge Bugt

Vil du gerne lære at tale fransk, så du let og ubesværet kan begå dig i Frankrig og andre fransktalende lande som f.eks. Canada? Hos FOF Køge Bugt kan du hver sæson deltage i franskundervisning for både begyndere og øvede, så du kan lære det franske sprog fra bunden eller udvide dine sprogkundskaber  – alt sammen i godt selskab. 

 

Er du begynder og ønsker at lære det mest basale, er vores kurser fra niveau 1-4 (A1) passende. Her lærer du at læse og forstå lettere tekster samt føre korte og overskuelige samtaler. For de mere øvede, er kurser fra niveau 5-9 (A2) passende. Her arbejder vi mere dybegående med fransk grammatik og læsefærdigheder, hvor du får rig mulighed for at øve din udtale og dine samtalefærdigheder. På vores kurser for øvede, arbejder vi med flydende konversation om kultur- og samfundsforhold, og vi taler så vidt muligt flydende fransk fra start til slut. 


Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér