Skip to content
Landskabsportræt af spansk landsby

Spansk

Lær spansk fra bunden eller genopfrisk gloserne – spanskundervisning hos FOF Køge Bugt

Spansk tales i store dele af verden, og forbindes med alt fra sydens sol til internationale forretningsrejser. Med et spanskkursus vil du kommunikere med folk i store dele af verden, og du vil kunne styrke dine sproglige kundskaber så du nemt kan navigere i verden, hvad enten du er turist eller har arbejde på tværs af nationale grænser. Vi tilbyder hver sæson undervisning for begyndere hvor vi fokuserer på de grundlæggende grammatiske og fonologiske bestanddele samt undervisning for øvede, hvor du vil få udfordret og udvidet dit ordforråd.

Her får du mulighed for at tale sproget igennem forskellige øvelser, der tager udgangspunkt i relaterbare hverdagssituationer. Du kan også prøve et spanskkursus der fokuserer på konversation og samtale, hvor du i læringsrige omgivelser får opbygget dit ordforråd og samtidig arbejdet med udtalen igennem forskellige øvelser.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér