Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder

Yoga

Få ny energi og slip af med stress på yogakurser hos FOF Køge Bugt

Få øget velvære i kroppen og mentalt overskud med yogaundervisning hos FOF Køge Bugt. Vi tilbyder hver sæson en lang række forskellige kurser i Yin yoga, Hatha yoga, afspændende og hensyntagende yoga. Uanset hvilket kursus du vælger, vil du med yogaundervisning opleve hvordan din krop og sind kommer i balance. Samtidig opnår du gennem undervisningerne en øget positiv kropsbevidsthed og indre opmærksomhed. De forskellige yogastillinger hjælper til at styrke kroppens forskellige muskler, strække og styrke leddene, og gennem blide bevægelser løsner du op for spændinger både fysisk og mentalt. 


Uanset om du har gået til yoga før eller er nybegynder, så tilbyder FOF Køge Bugt yogakurser der passer til netop dine behov. Alle kan lære at dyrke yoga, da det eneste det kræver er, at du kan lave liggende, siddende og stående øvelser. 


Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér