Skip to content

Yoga

Find rum til fordybelse og ro med yoga hos FOF Køge Bugt

Mental og fysisk velvære er en nydelse i sig selv. Yoga slår takten an i din egen sundhed og understøtter og viderbygger dine personlige mål. Yoga skaber plads til styrke, smidighed og personligt frirum, og giver mulighed for at finde mentalt overskud, også midt i travltheden.

 

Hos FOF Køge Bugt er vi passionerede omkring yogaens mange egenskaber. Vores yogahold udspringer af faglærte og kompetente lærere med specialiserede tilgange til yogaen, så du bliver løftet kompetent. Vores yogahold tager udgangspunkt i dig. Det betyder at du vil finde yogahold, som ikke ligner alle andres – og de vil derfor kunne tilpasses dine forudsætninger og ønsker.

 

Vores ekspertise

Der er mange forhold at tage højde for når du vælger yogahold. Dine ønsker, tekniske forudsætning og eksisterende kendskab eller præference af yogaformer, intensitet og flow. Vores yogahold tager udgangspunkt i specialiserede yogaer og vi balancerer alle disse behov, så du kan vælge den yogaform som passer til dig. Hvad end du foretrækker Yin, Hatha, Reformativ, Restorativ, Flow, Power, Mindful eller Hensyntagende Yoga, er vi eksperter i at balancere alle dine behov og rådgive dig med at vælge det yogahold som passer præcis til dig.

 

Lad dig inspirere

Se vores store udvalg af skræddersyede yogahold nedenfor.

 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.