Skip to content

Velkommen til fof odense - fredericia - middelfart - assens

Skal du nå at være med på et forårshold?

...så det er nu, du skal sikre dig en plads

Velkommen til FOF i Odense - Fredericia - Middelfart - Assens

Skal du  være med på et efterårshold?

...så er det er nu, du skal sikre dig en plads.

Kom og prøv noget nyt!

...eller bliv bedre til noget, som du allerede kender til. Vi tilbyder aftenskoleundervisning - også i dagtimerne. Og her vil du blive mødt af fantastiske undervisere og uundværlige fællesskaber. 

Herunder kan du lade dig inspirere af de mange forskellige tilbud vi har indenfor foredrag, kurser og andre typer arrangementer. Så slip din indre Picasso løs og gå på opdagelse i alle vores kurser. Her kan du bl.a. komme i form på et af vores motionshold, blive bedre til at trylle i køkkenet, lære et nyt sprog eller få dyrebare oplevelser med familen på ét af vores familiekurser.
Vi ser frem til at se dig på vores hold og give dig ny viden, kreative oplevelser, bevægelse og ikke mindst værdifuldt samvær. 

Da vi har flere i kurser i Odense end i de andre byer, så har vi gjort det lettere for dig, der gerne vil finde et kursus i Assens, Fredericia og Middelfart ved at lave en kategori kun til jer. Find den som en kategori herunder.

Foredrag, udflugter og kulturelle arrangementer

Vil du udvide din horisont og blive klogere på et emne? Vi har fantastiske foredragsholdere, som er eksperter indenfor deres emne, og som er klar på at dele ud af deres viden. 
Se mere om vores foredrag herunder, hvor du hvert år kan opleve fantastiske foredragsholdere.

På vores kulturhøjskoler tilbyder vi socialt samvær og en række foredrag, som er spækket med kulturelle historier. Vores kulturhøjskole ligger både i Odense og Fredericia. Læs mere om vores kulturhøjskoler herunder.