Skip to content
førstehjælp kursus i FOF huset i Randers C - Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort - hjerte lunge redning og hjertestarter

Færdselsrelateret førstehjælp

Færdselsrelateret førstehjælp

Det er lovpligtigt at  tage et førstehjælpskursus for at kunne få kørekort!
Du kan tage førstehjælpsbevis på en dag med et 8-timers kursus i weekenden hos FOF i Randers. På kurset lærer du først og fremmest den vigtige forebyggende førstehjælp, så du giver dig selv en større chance for at undgå at komme ud i en ulykke! Men du lærer også at yde førstehjælp, der kan redde liv i forbindelse med trafikulykker og hvordan du skal handle på et ulykkessted

DET ER VIGTIGT AT DU VED TILMELDINGEN OPGIVER DIT CPR NR., SAMT DIN E-MAIL, DA DET ER NØDVENDIGT FOR AT FÅ UDSTEDT BEVIS.

Det er lovpligtigt at tage et førstehjælpskursus for at kunne få kørekort.

Kurset omhandler:

  • Stands ulykken 
  • Livreddende førstehjælp
  • Alarmering
  • Almindelig førstehjælp 
  • Hjertemassage og hjertestarter.

Vigtige regler om det obligatoriske førstehjælpsbevis

Ifølge loven skal alle der skal op til køreprøve i bil, mc eller traktor, have bestået et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Når du har bestået kurset skal du have taget din teoriprøve indenfor det første år efter du har bestået kurset. 

Hvis du har et andet førstehjælpskursus (evt. et 12 timers førstehjælpskursus) kan dette ikke erstatte det obligatoriske 8 timers færdselsrelaterede førstehjælpskursus. 

Praktisk info

Denne sæson har vi kurser torsdag aften, lørdag eller søndag. Find en dato i oversigten og tilmeld dig. Kurset afholdes i FOF-huset på J. V. Martins Plads 1 ved Tøjhushaven.

Kurset varer 8 timer. Husk madpakke, da frokost ikke er inkluderet.

Tag praktisk tøj på, idet der er praktiske øvelser både inde og ude.