Skip to content

Surdejsbagning

Bag lækkert og sundt brød

Drømmer du om at bage dine egne surdejsbrød og boller i hverdagen? Så er dette begynderkursus noget for dig.

Surdejsbagning kan gøres meget kompliceret, men i virkeligheden er den en simpel og naturlig proces, der let kan passes ind i en travl hverdag.

På kurset kommer du til at lave din egen dej og bage dine egne surdejsboller. Vi kommer omkring alle dele af processen fra start til slut, som: Autolyse, hydrering, æltning, foldning, hævning og bagning.

Du får også viden om bagning med forskellige meltyper, vedligeholdelsen af din surdej og de mange sundhedsmæssige fordelene ved surdejsbrød.

Du skal medbringe en stor skål til din dej.

Det får du:

Opskrift og erfaring med bagning af et lækkert og saftigt surdejsbrød

Din egen dej til at bage lækre økologiske surdejsboller til morgenmad dagen efter kurset.

Dine egne friskbagte økologiske surdejsboller

Din egen økologiske surdej i et Weck glas, som dejen kan bo i fremover.

Alle råvarer er økologiske

Råvarerne er inkluderet i kursus prisen.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.02.2026 17:30-21:00 Kristrup skole Per Kring
per kring underviser fof

Per Kring

Jeg er naturvidenskabelig lærer. Sammen med min hustru har jeg en stor have, hvor vi er selvforsynende med æg, frugt og grønt. Vi dyrker vores jord efter regenerative principper, hvor fokus er på at opbygge den sunde og frugtbare jord i et samspil med naturen. Vores have er en klimavenlig have. Haven forsyner os med gode sunde fødevarer og vi sørger samtidig for mad og levesteder til dyr og insekter. Den store grad af biodiversitet gør, at haven summer  af liv.

Kontakt: denbaeredygtigevej@gmail.com