Skip to content
Mindfulness MBSR FOF Randers Favrskov

Mindfulness MBSR intro workshop

Mindfulness MBSR intro workshop

Kom til et introduktionsmøde om Mindfulness baseret stress reduktion-program (MBSR), hvor du kan finde ud af hvad et efterfølgende 8- ugers kursus kan bidrage med lige for dig. 

Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) bliver undervist af en kvalificeret MBSR-lærer, og er et videnskabeligt dokumenteret program til at styrke trivsel og livskvalitet, samt at reducere symptomer på stress, angst, depression og smerter. Alle kan have gavn af at tage MBSR kurset, uanset om du er syg, eller rask. Formålet er, at du gradvist og under vejledning integrerer en række færdigheder, der gør det muligt for dig effektivt at håndtere dine symptomer i hverdagen. 

Gennem mindfulness meditation kommer du til at træne opmærksomheden, så du bliver mere nærværende i dit liv. Du lærer at forankre opmærksomheden i kroppen i stedet for i sindet, blive fortrolig med din krop og dermed bedre at kunne regulere dine følelser. Du vil også træne evnen til at opdage og håndtere negative tanker og bekymringstanker. Under vejledning af en kvalificeret lærer træner du evnen til bevidst nærvær gennem en række praktiske øvelser og meditationer, f.eks. kropscanning, simple yoga øvelser og forskellige siddende meditationer.  

Mindfulness træning suppleres med undervisning i stress i en sammenhæng med hverdagen, herunder vanskelig kommunikation. Undervisningen vil foregå over 8 gange, 2 ½ time hver gang. For at få den bedste effekt ud af mindfulness træning anbefales der, at du laver øvelserne derhjemme i den tid kurset varer. 

Silvia er uddannet kvalificeret lærer i MBSR-programmet fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og fra Oasis Institute, Mindfulness Based Professional Education and Training; University of Massachusetts Medical School, USA. Silvia er desuden uddannet psykoterapeut MPF og læser til psykolog på Århus Universitet. Lær mere om Silvia på https://silviahansen.dk/

Se alle datoer for MBSR-intro og 8 ugers forløb hos FOF i Randers