Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Kasernen rød kasernebygning

Fredagshøjskolen Sønderborg

Fredagshøjskolen Sønderborg

Velkommen til Fredagshøjskolen Sønderborg - din vej til ny viden og fællesskab!

Fredagshøjskolen Sønderborg er din mulighed for at dykke ned i en verden af spændende foredrag, der beriger sindet og styrker fællesskabet. Uanset om du brænder for kreativ udfoldelse, ønsker at fordybe dig i historiens vingesus, eller drømmer om at lære nyt om samfundets udvikling, så har vi kurset, der passer til dig.

Fredagshøjskolen Sønderborg er mere end bare foredrag; det er et fællesskab af nysgerrige sjæle, der deler en passion for læring og personlig udvikling. Uanset om du deltager alene eller med venner, vil du altid føle dig velkommen og inspireret til at udforske nye emner og perspektiver.

Bliv en del af Fredagshøjskolen Sønderborg og oplev, hvordan læring kan være sjovt, berigende og relevant for din hverdag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af muligheder og fællesskab!

Tryk på det enkelte foredrag for en nærmere beskrivelse.

Vi starter med en sang fra Højskolesangbogen. Undervejs i foredraget er der indlagt en pause, hvor FOF byder på kaffe/te og en bid brød. 

Du kan tilmelde dig fredagshøjskolens seks foredrag samlet eller enkeltvis, som det passer dig bedst. Husk, at tilmelding er nødvendig.