Skip to content

Vi er ved at gøre efterårssæsonen 2025 klar, og der kan derfor mangle informationer nogen steder. De kommer hurtigst muligt, men kan du ikke vente, er du meget velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil blive besvaret hurtigst muligt. Vi har en del sommerhold der er startet op, hvis du vil med, kan du sagtens nå det.

Tilmeld nyhedsbrev
mad og vinkundskab med FOF Sønderborg

Madlavning for finere herrer

Er du mand og kunne du tænke dig at blive bedre til at lave velsmagende mad – både til dig selv og til gæster?

På dette kursus vil Benny, mangeårig kok på Skovby Kro, med erfaring og masser af praktiske tips guide dig gennem både hverdagsretter og mere avancerede retter, så du kan imponere derhjemme.

Vi arbejder med:

Klassiske og moderne retter med kød
Forskellige tilberedningsmetoder af kartofler
Grøntsager som lækkert og sundt tilbehør
Kokketips og tricks fra et langt liv i køkkenet

Kurset er for herrer, der gerne vil lære mere – uanset om du er begynder eller har lidt erfaring i køkkenet.

Materialer
Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 50-100 kr. pr. gang, der afregnes direkte med underviseren. 

 

Information

  • Dato 07.10.2025-03.03.2026
  • Adresse Lysabild Børneunivers
    Lysabildgade 2
    6470 Sydals
  • Lokale Hjemmekundskab
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.10.2025 17:30-21:00 Lysabild Børneunivers Benny Nielsen
2 Tirsdag 21.10.2025 17:30-21:00 Lysabild Børneunivers Benny Nielsen
3 Tirsdag 04.11.2025 17:30-21:00 Lysabild Børneunivers Benny Nielsen
Se alle Se færre

Benny Nielsen

De fleste kender mig som mangeårig kok på Skovby kro. Mit mål i undervisningen er at de herrer altid kan få lavet god mad til sig selv og også gæster. De skal lære tips og tricks, som jeg har gjort brug af i mine mange år i faget.