Skip to content

Forårssæsonen er under planlægning, og der kan derfor være lidt tomt på vores hjemmeside. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der får besked, når der er åbent for tilmeldinger på alle de nye hold.

Fransk sprog

Fransk

Fransk

Fandt du ikke det du ledte efter? Så er du meget velkommen til at sende os en mail.

Fransk for begyndere A1.1
Du er ægte begynder eller ønsker at starte én gang til fra bunden. Vi begynder med en introduktion til sproget, arbejder med elementært ordforråd, udtale og grammatik i forenklet form. Vi lærer bl.a. at præsentere os og andre, fortælle om os selv, vores beskæftigelse og fritidsinteresser og at beskrive mennesker og steder. Vi lægger særlig vægt på udtale og mundtlig kommunikation. Deltagerne bliver aktivt understøttet i begge discipliner.

Kurset henvender sig til dem, der har gennemgået et begynderkursus. Vi udvider vores ordforråd og grammatikviden, taler fransk sammen, så godt vi kan, lærer at klare små telefonsamtaler på fransk og fortælle om vores oplevelser og planer.  Emnerne varierer fra hverdagslivet i Frankrig over den franske kultur til det franske køkken. Vi prioriterer den mundtlige kommunikation og udtalen højt.

Fransk for øvede B1
Kurset henvender sig til dem, der har fulgt Fransk for lidt øvede, eller til dem, der på anden vis har opnået et kendskab til det franske sprog. Den mundtlige kommunikation er også her i topprioritet. Vi arbejder mest med autentiske materialer, læser mindre tekster om den franske aktualitet og små historier og beskæftiger os med den franske kultur. 

Kursisterne deltager aktivt i undervisningen ved at fortælle om deres oplevelser, synspunkter og særlige interesser. Undervisningen foregår for det meste på fransk.

 

Undervisningsmaterialer aftales med deltagerne og er ikke inkluderet i prisen.