Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev

Giv et gavekort

Glæd én du holder af med et gavekort til FOF Sydjylland. Mulighederne er mange, og der vil garanteret være noget for enhver smag... Se vores udvalg af kurser, workshops, ture og rejser, samt foredrag her på hjemmesiden.

Vil du købe et gavekort, kan du vælge hvor stort beløbet skal være, ved at vælge det antal gange af 100 kr. man ønsker. Fx hvis du vil give et gavekort til en værdi af 500 kr., så sættes antallet til 5 af de 100 kr.

Når du har betalt med betalingskort eller MobilePay, modtager du en kvitteret faktura og en tilmeldings bekræftelse på mail.

Sådan indløses gavekortet

Når modtageren af gavekortet tilmelder sig et hold via websiden, skal man vælge giroindbetaling som betalingsmetode. Der vil efterfølgende komme en reservations bekræftelse i en mail og en faktura i en anden mail. Mailen med fakturaen skal besvares med en tekst om, at man har et gavekort man gerne vil bruge til at betale med og i samme mail vedhæftes fakturaen på gavekortet. Herefter vil vi på kontoret fratrække gavekortbeløbet og sende en ny faktura med restbeløbet eller kvittere for at der er betalt.

Man kan også møde op på kontoret i åbningstiden og aflevere gavekortet samtidigt med man tilmelder sig det hold man gerne vi bruge gavekortet på. Eller ringe på tlf. 79 30 85 80 (i åbningstiden) og blive vejledt gennem processen.

Specifikke beløb og lignende

Ønsker du et specifikt beløb, eller vil købe et gavekort til en specifik aktivitet, kan du ønske dette på mail info@fofsydjylland.dk. Se evt. vores kurser, workshops, ture og rejser, samt foredrag her på hjemmesiden.

Gavekortet er gyldigt i op til 2 år efter købsdatoen