Skip to content
Oplev Rane Willerslev hos FOF Sydjylland

Rane Willerslev - Mit Magiske Træ

Rane Willerslev - Mit Magiske Træ

I samarbejde med Aftenskolernes Foredragsforum i Vejen Kommune

Rane Willerslev taler med træer, og han ser spøgelseselge. Han er kommet til at fange sin egen datter i en dyrefælde, og euforiserende svampe har ændret hans liv. Rane mærker en dyb resonans med naturen, og han bruger dyr og planter til både at vejlede sig gennem livet og til at åbne skjulte verdener.

I Mit Magiske Træ kommer vi helt tæt på Rane Willerslevs indre og ydre natur. I foredraget fortæller han de vildeste historier om dengang han debuterede som jæger og forstod en snert af forførelsens kunst, eller om dengang han fandt verdens smukkeste bøg og begyndte at tilbede den, eller om dengang han blev smidt i søen af sin far og lærte noget om udholdenhed.

Foredraget er en kærlighedserklæring til naturen, også den danske natur, hvis vildskab på det seneste har overrumplet Rane.

Gennem sjove og rørende scener fra sin barndom, sin ungdom og sit voksenliv minder Rane Willerslev os i dette tankevækkende foredrag om, hvor meget naturen kan fortælle os, hvis vi evner at vende os mod den og være åbne for dens magi.