Skip to content
Bliv klogere på tidens trends med Anne Glad

Anne Glad - Bliv klogere på tidens trends

Oplev Anne Glad, når hun nørder nye trends og zoomer ind på danskernes forbrug

Livsstilsekspert Anne Glad ser nærmere på de sidste års kriser og hvordan det har påvirket danskernes forbrug. Hvad er det, der ryger i kurven, og hvorfor køber vi de varer, vi gør? Hvilke nye trends skal vi holde øje med, og hvordan påvirker det vores dagligdag?

Anne Glad elsker at nørde med nye trends og forbrugerfakta. Siden 2010 har Anne Glad optrådt som livsstilsekspert i det populære DR1-format ”Kender du typen?”.

Hun er kendt for at have fingeren på pulsen med danskernes livsstil og styr på forbrugsdata. Som f.eks. da hun i sin tredje bog ”Danskernes mad” (2017) tog vores madkultur under kærlig behandling med udgangspunkt i Nielsen-data om vores dagligvareindkøb.

Interessen for danskernes forbrug stammer fra en lang karriere i reklamebranchen, men faktisk var hendes oprindelige afsæt en cand.mag. i nordisk litteratur og medievidenskab. I dag arbejder hun med foredrag, podcast, tv og som skribent.


Foredraget er et Kolding Talks arrangement.

Kolding Talks er skabt i samarbejde mellem aftenskoler og biblioteket i Kolding - med det formål, at udvikle og eksperimentere med forskellige debatkoncepter med fokus på at inddrage publikum i debatten - fordi vi tror på, at samtale fremmer forståelsen.

Information

  • Dato 02.10.2023-02.10.2023
  • Adresse Munkensdam Gymnasium
    Tøndervej 100
    6000 Kolding
  • Bemærkninger Tilkøbs mulighed.I forbindelse med dette foredrag tilbyder gymnasiets elevstyrede organisation TIP (The Indian Project), der sender overskuddet til Little Big Help, som hjælper udsatte børn og kvinder i Indien., at der kan tilkøbes kaffe, te, kage og vand til kr. 15 pr. del til før og/eller i pausen ved køb sammen med billetten ellers kr. 20 pr. del på aftenen.Bestilling af tilkøb:Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en kupon, som du afleverer i kantineboden, når du henter det du har tilkøbet. Uden kupon betaler du fuld pris kr. 20 i boden, så tilkøb kaffe, te, kage eller vand til kr. 15,00, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.10.2023 19:00-21:00 Munkensdam Gymnasium Anne Glad
Bliv klogere på tidens trends med Anne Glad
Foredragsholder

Anne Glad

Tilkøb ved bestilling

Gymnasiets elevstyrede organisation, TIP (The Indian Project), tilbyder kaffe, te, kage og vand til før og/eller i pausen ved arrangementet, og sender overskuddet til Little Big Help, som hjælper udsatte børn og kvinder i Indien.


Du kan undervejs i tilmeldingsforløbet foretage tilkøb på kaffe, te, kage og/eller vand til 15 kr/stk. (5 kr. rabat). Med billetten følger en kupon, som du afleverer i kantineboden, når du henter det du har tilkøbt. Uden kupon betales der fuld pris (20 kr/stk.) ved arrangementet.

Kaffe-kage-bod på Munkensdam Gymnasium - Eleverne donerer overskuddet fra boden til Little Big Help, der hjælper udsatte kvinder og børn i Indien