Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Bærbar computer i online videoopkald

Online undervisning

Online undervisning via Zoom

Uanset hvor du er, kan du følge vores online kurser via Zoom

Al undervisning på disse kurser sker online uden fysisk fremmøde. Underviseren har gennemgået FOF's uddannelsesprogram i fjernundervisning og har forberedt undervisningen, så den passer til at blive formidlet online. På disse hold kan du deltage via PC, laptop, iPad, tablet, iPhone, smartphone og anden lignende enhed, der har kamera, højttaler og mikrofon. Der er ikke fysisk fremmøde, så det har ingen betydning, hvor i verden du befinder dig. Før første mødegang får du på e-mail tilsendt et mødelink, som skal bruges til alle mødegangene på det pågældende hold.

Det er gratis for dig at deltage i videokonferencer via programmet Zoom

Sørg for at have installeret programmet/appen i god tid inden den første undervisning og test også gerne, at det virker. Dit kamera skal være tændt, når vi starter undervisningen, for at din underviser kan se dig, og under evt. øvelser kan du selv vælge, om du vil have det tændt eller slukket. For at undgå for meget støj vil din mikrofon som udgangspunkt være “muted”, men du kan sagtens sige eller spørge om noget ved at “unmute” dig selv under ikonet med mikrofon nede i venstre hjørne af skærmen.

Hvis du har problemer med lyden eller mikrofonen har vi denne guide til opsætning af lyd og mikrofon til Zoom (for Windows 10).

Filtrér
 • Sådan henter du Zoom på mobilen eller tabletten


  1. Hent appen "ZOOM Cloud Meetings" i App Store eller Google Play og installér den.
  2. Find mødelinket i din tilsendte e-mail.
  3. Når undervisningen finder sted, klikker du på linket i mailen, og herefter åbner Zoom automatisk, og du bliver taget direkte til møderummet.
 • Sådan henter du Zoom på computeren


  1. Download programmet til din computer her: www.zoom.us/support/download
  2. Installér Zoom på computeren.
  3. Find mødelinket i din tilsendte e-mail.
  4. Klik på mødelinket når starttidspunktet nærmer sig, og derefter skulle programmet gerne åbne automatisk, og du bliver taget direkte til det virtuelle møderum.