Skip to content
Lær at investere i aktier hos FOF Sydjylland

Aktieinvestering for begyndere online

Aktieinvestering for begyndere online

Lær at investere i aktier på egen hånd udenom bankerne

Dette kursus er til dig, der lige er kommet i gang eller vil i gang med selv at købe aktier, med henblik på en langsigtet investering eksempelvis pension eller opsparing. På dette online kursus vil vi over komme indover:

  • Fordelene ved at investere selv, risikoen og den indsats ,man skal regne med at lægge for dagen. Introduktion til begreber som risikoprofil, langsigtet investeringsstrategi og -principper, aktiv og passiv investering. Oversigt over de forskellige handelsplatforme, priser, fordele og ulemper herunder beskatning. Oversigt over de steder, man kan få information om markederne og aktier.

  • Hvad er en aktie, og hvad kan man forvente af afkast ud fra et historisk perspektiv? Basale investeringsprincipper, entry- og exitstrategi og porteføljepleje. Hvilken strategi passer bedst til dig?

  • Introduktion til investeringsforeninger (herunder ETF’er) og obligationer. Metoder til at udvælge aktier særligt DCF-metoden. Eksempler på, hvordan DCF-metoden anvendes i praksis i det virkelige liv og hvordan man skal agere ud fra resultaterne. Vi kommer også ind på andre metoder såsom markedsmetoden (P/E, P/B osv.).

Værd at vide

Kurset er tilrettelagt sådan, at du i løbet af tre onsdage vil modtage links til videoer og øvelser som typisk varer 1-2 timer pr. gang. Videoerne kan afspilles når du har tid og lyst, og du kan både spole og pause så det hele kan læres i dit eget tempo. Du kan også gense videoerne.

Har du spørgsmål så besvarer underviseren dem med glæde på e-mail margrethe@investermedhjernen.dk både før, under og efter kurset. Så der er rig mulighed for at få hjælp undervejs.