Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Gå til efterfødsels træning med din baby hos FOF Sydjylland

Efterfødsels-yoga

Efterfødsels-yoga for mor og barn

Kom med på dette hold, hvis du vil have en selvkærlig stund sammen med dit nyfødte barn og samtidig trænger til at få styrket din krop, og dit velbefindende i din nye moderkrop. Her er der plads til at du træner, ammer, pusler dit barn og får gode råd med på vejen. Denne session er på to timer, så der er tid til det hele.

Underviseren guider dig også igennem nænsomme og blide, men styrkende og effektive øvelser.

Værd at vide

Ann har bl.a. erfaring med amme vejledning og barselspleje, da hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på både barselsgangen og børneafdelingen på Kolding sygehus.

Praktisk information

Det er en god ide at have behageligt tøj på til yoga. Det kan både være yogatøj, med elastiske bukser og trøjer, der sidder ind til kroppen, så det ikke flytter sig rundt under de forskellige stillinger, eller det kan være afslappende tøj, der giver plads til kroppen og maven, så det er rart og ikke strammer.

Husk varme sokker og en varm trøje til afspændingen, og du er velkommen til at tage dit eget varme tæppe med og evt. en lille rar pude til hovedet.

Udstyr der vil blive brugt i undervisningen er bl.a. måtter, blokke, bolstre, skumpuder, tæpper, små bolde, varme tæpper og øjenpude til afspænding.