Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
GOK i Rødding med FOF Sydjylland

GOK i Rødding

Gigtforeningens Oplysningskreds i Rødding

Gigt og motion hænger rigtig godt sammen. Faktisk har langt de fleste mennesker med gigt utrolig stor gavn af at dyrke motion, der er tilpasset deres behov. Derfor tilbyder vi varmtvandstræning i samarbejde med GOK (Gigtforeningens Oplysningskreds) i Rødding.

GOK Rødding logo

Hvordan foregår undervisningen?

Hver mødegang består af cirka 45 minutter. De første 30 minutter undervises i det ca. 34 grader varme vand. I den resterende tid er der ikke undervisning og du kan bruge den på det du vil i varmtvands bassinet; der er fortsat livredder til stede.

Vi laver bevægeøvelser i vand, målrettet dig, der har funktionelle problemer i bevægeapparatet, såsom gigt, ryglidelser, nakkeproblemer, udskiftede led eller andre hæmmende lidelser.

Træning i varmt vand er smertelindrende, og øvelserne vil føles blødgørende på led og muskler.

Træningen er for dig som har behov for skånsom træning, og derfor ikke kan deltage på almindeligt hold i bassin.

Forudsætning for deltagelse på et handicaphold

Deltagelse forudsætter deltagerens underskrift på en handicap erklæring fra underviseren på første mødegang - og at underviseren vurderer at deltageren opfylder kommunens forudsætninger for deltagelse på et særligt tilrettelagt hold. Ellers skal deltageren afvises fra deltagelse. Underviseren vurderer, om en kursist bør flyttes fra et handicaphold til et alment hold - eller omvendt.

For at kunne betragtes som handicappet i forhold til undervisningen skal der være et konkret handicap i forhold til det konkrete undervisningsforløb. Det er f.eks. ikke et handicap at være overvægtig, ældre eller gravid - eller at mødekalenderen for et handicaphold er mere belejlig end mødekalenderen for et alment hold. 

Har du spørgsmål?

Kontakt FOF Sydjyllands kontor for en dialog om, hvorvidt deltageren er handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne. I forbindelse med deltagerens underskrift på en handicap erklæring ved underviseren på første mødegang, kan underviseren forklare og svare på spørgsmål - men det anbefales at være afklaret i forbindelse med tilmeldingen til holdet. Send en mail eller ring til FOF Sydjylland.


De særligt tilrettelagte hold er for dig, der ikke kan deltage på et almindeligt hold. Der skal derfor udfyldes en tro- og love erklæring ved underviseren på første mødegang du deltager. Manglende underskrift på en tro- og love erklæring fra underviseren medfører at deltagelse på holdet skal afvises.

... i så fald henvises til vores øvrige hold.

Filtrér