Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Gå til keramik hos FOF Sydjylland

Dreje og pottemageri

Dreje og pottemageri

På dette kursus kommer du til at dykke ned i teknikken, der kaldes at dreje med ler. Det kaldes at dreje, fordi man arbejder med leret på en drejeskive, hvor man benytter sig af centrifugalkraften til at forme leret.

Det at dreje er enormt teknisk, og der er ingen begrænsninger for, hvad man kan lave på en drejeskive. Underviseren tager dig med igennem hele processen, fra hvordan du starter med at have en simpel klump ler, til at du slutter af med at have et smukt emne, som kunne være alt fra en skål til en vase, et krus, eller hvad end du nu kan finde på... som sagt er der ingen begrænsninger.

Du behøver ingen tidligere erfaring med ler, men har du erfaring og måske gerne vil udfordres med noget ny viden, så kan det også lade sig gøre. Om du er nybegynder eller let øvet, så har du med garanti, når kurset er færdigt, lært hvordan man kan dreje i ler og producere smukke keramiske emner, som du og måske også familie og venner kan nyde godt af.

Der er så meget at fortælle om netop dét at dreje, så er du interesseret i at vide hvad du kan få ud af dette hold, er du mere end velkommen til at kontakte underviseren, som kan uddybe det mere for dig efter behov.