Skip to content

Forårsholdene kommer snart på hylderne... så få besked som en af de første, når de er klar

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Aktiekursus

Aktieinvestering for begyndere online

Aktieinvestering for begyndere online

Lær at investere i aktier på egen hånd udenom bankerne

Dette kursus er til dig, der lige er kommet i gang eller vil i gang med selv at købe aktier, med henblik på en langsigtet investering eksempelvis pension eller opsparing. På dette online kursus vil vi over komme indover:

  • Fordelene ved at investere selv, risikoen og den indsats ,man skal regne med at lægge for dagen. Introduktion til begreber som risikoprofil, langsigtet investeringsstrategi og -principper, aktiv og passiv investering. Oversigt over de forskellige handelsplatforme, priser, fordele og ulemper herunder beskatning. Oversigt over de steder, man kan få information om markederne og aktier.

  • Hvad er en aktie, og hvad kan man forvente af afkast ud fra et historisk perspektiv? Basale investeringsprincipper, entry- og exitstrategi og porteføljepleje. Hvilken strategi passer bedst til dig?

  • Introduktion til investeringsforeninger (herunder ETF’er) og obligationer. Metoder til at udvælge aktier særligt DCF-metoden. Eksempler på, hvordan DCF-metoden anvendes i praksis i det virkelige liv og hvordan man skal agere ud fra resultaterne. Vi kommer også ind på andre metoder såsom markedsmetoden (P/E, P/B osv.).

Værd at vide

Kurset er tilrettelagt sådan, at du i løbet af tre onsdage vil modtage links til videoer og øvelser som typisk varer 1-2 timer pr. gang. Videoerne kan afspilles når du har tid og lyst, og du kan både spole og pause så det hele kan læres i dit eget tempo. Du kan også gense videoerne.

Har du spørgsmål så besvarer underviseren dem med glæde på e-mail margrethe@investermedhjernen.dk både før, under og efter kurset. Så der er rig mulighed for at få hjælp undervejs.