Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Lær at investere i aktier hos FOF Sydjylland

Aktier for let øvede - Teknisk Analyse

Aktier for let øvede - Teknisk Analyse

I dette forløb kigger vi mere på de tekniske faktorer i aktiemarkedet og dykker dybere ned i Teknisk Analyse. Vi skal arbejde med, hvordan du kan analysere aktier, indeks, m.m. ud fra Teknisk Analyse.

Vi kommer til at kigge på de mest effektive værktøjer indenfor Teknisk Analyse til at spotte trends, samt advarsler. Desuden hvordan du kan bruge Teknisk Analyse til at definere din risiko, samt opbygge en portefølje. Vi taler også om makro-tendenser og kombinerer dem med Teknisk Analyse.

Kurset henvender sig primært til let øvede investorer, som vil bygge videre på den viden om markedet de allerede har og få flere værktøjer til at handle ud fra.

Hans-Henrik Nielsen har 35 års erfaring fra investering, bl.a. som professionel investor/trader i store danske banker og erfaring som privat investor.

Det har givet ham stor erfaring indenfor investering i aktier og valuta og et stort kendskab til markedsmekanismer. Hans-Henrik taler i et sprog, der er til at forstå.

Hans-Henrik Nielsen har været med under de store kriser som EMS-krisen, Finanskrisen, 9/11 og Coronakrisen. Han har været i Børsen, samt i radioprogrammet ”Millionærklubben”. Derudover er han ansvarlig for Facebook aktiegruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker".