Glæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬
Tilmeld nyhedsbrevetGlæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬
Tilmeld nyhedsbrevetFyldte chokolader er en fryd for øje, sind og smagsløg - og du kan lære at lave dem selv.
På kurset lærer du alt i processen, for at lave fyldte chokolader der er blanke, har det rette knæk og smager fantastisk.
Først har du mulighed for at dekorere indersiden af en lånt chokoladeform (med plads til 21 chokolader) med farvet kakaosmør eller glimmer.
Derefter får du vist og forklaret grundigt hvordan du tempererer chokoladen og støber skallerne med alle de fif og tricks, som sikrer at det lykkes.
Der vil på forhånd være lavet noget fyld du kan vælge imellem.
Der arbejdes med Callebaut-chokolade, hvor der kan vælges imellem mælke-, hvid og mørk chokolade.
Du får:
Vær opmærksom på at der kan være vigtige informationer under bemærkningerne på det enkelte hold.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 16.11.2025 | 10:00-14:00 | Tønder Grundskole | Malene Lundsgaard Hansen |
Er uddannet køkkenleder og mit hjerte har altid banket ekstra for det søde køkken.
Det er vigtigt for mig at mine kursister får noget ud af min undervisning, de skal gerne kunne gå hjem og lave det derhjemme.