
FOF Sydjylland
Fyldte chokolader er en fryd for øje, sind og smagsløg - og du kan lære at lave dem selv.
På kurset lærer du alt i processen, for at lave fyldte chokolader der er blanke, har det rette knæk og smager fantastisk.
Først har du mulighed for at dekorere indersiden af en lånt chokoladeform (med plads til 21 chokolader) med farvet kakaosmør eller glimmer. Derefter får du vist og forklaret grundigt hvordan du tempererer chokoladen og støber skallerne med alle de fif og tricks, som sikrer at det lykkes.
Der vil på forhånd være lavet noget fyld, du kan vælge imellem.
Der arbejdes med Callebaut-chokolade, hvor der kan vælges imellem mælke-, hvid og mørk chokolade.
Du får:
Opskrifter på forskellig fyld
En condibøtte til at få de færdige chokolader med hjem
En huske-guide, så du kan forsætte derhjemme
Udgifter til råvarer afregnes med underviseren.
Klik på et tidspunkt for mere info og tilmelding.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.
Se mere