Skip to content

Glæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Kursist der er ved at hælde fyld fra en sprøjtepose ud i en chokoladeform med tempereret chokolade

Fyldte chokolader

Chokoladekursus for begyndere

Fyldte chokolader er en fryd for øje, sind og smagsløg - og du kan lære at lave dem selv.

På kurset lærer du alt i processen, for at lave fyldte chokolader der er blanke, har det rette knæk og smager fantastisk.

Først har du mulighed for at dekorere indersiden af en lånt chokoladeform (med plads til 21 chokolader) med farvet kakaosmør eller glimmer.

Derefter får du vist og forklaret grundigt hvordan du tempererer chokoladen og støber skallerne med alle de fif og tricks, som sikrer at det lykkes.

Der vil på forhånd være lavet noget fyld du kan vælge imellem.

Der arbejdes med Callebaut-chokolade, hvor der kan vælges imellem mælke-, hvid og mørk chokolade.

Du får:

  • Opskrifter på forskellig fyld
  • En condibøtte til at få de færdige chokolader med hjem
  • En huske-guide, så du kan forsætte derhjemme

Vær opmærksom på at der kan være vigtige informationer under bemærkningerne på det enkelte hold.

Information

  • Dato 13.12.2025-13.12.2025
  • Adresse Tønder Grundskole
    Holmevej 2
    6270 Tønder
  • Lokale Madkundskab
  • Bemærkninger Medbring gerne et forklæde, håndklæde samt viskestykke samt egne drikkevarer under forløbet. Forvent ca. 250 kr. til råvarer, som afregnes direkte med underviseren på forløbet. Du får flg. med hjem: opskrifter på forskellig fyld, en bøtte til de færdige chokolader, 1 huske-guide, så du kan fortsætte derhjemme.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 13.12.2025 10:00-14:00 Tønder Grundskole Malene Lundsgaard Hansen
Malene Lundsgaard Hansen
Underviser

Malene Lundsgaard Hansen

Er uddannet køkkenleder og mit hjerte har altid banket ekstra for det søde køkken.

Det er vigtigt for mig at mine kursister får noget ud af min undervisning, de skal gerne kunne gå hjem og lave det derhjemme.