Skip to content

Glæd dig - Der kommer snart nye hold på hjemmesiden - Få besked som en af de første når de er klar 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Hjemmelavede flødeboller på bagepapir - nogle er ikke dyppet i chokolade endnu, nogle er dyppet - og to er pyntet ekstra med lyserødt krymmel

Lær at lave lækre flødeboller

Hjemmelavede flødeboller smager fantastisk - og nu har du muligheden for at lære at lave dem selv.

På kurset lærer du alle de tricks du skal kende, for at lave flødeboller på en lækker bund med skum i den lækreste bløde konsistens omgivet af et smukt lag chokolade med det helt rette knæk.

Du får ca. 10 flødeboller ud af en portion og der er 5-6 forskellige bunde at vælge imellem (bl.a. marcipan) og ca. 25 forskellige slags krymmel.

Chokoladen vi arbejder med er Callebaut, og der kan vælges imellem mælkechokolade, hvid chokolade eller mørk chokolade.

Lær at lave flødebolleskum i den helt rette konsistens, sprøjte flødebollerne op, temperere chokoladen rigtigt og dyppe dine flødeboller i den og derefter pynte dem.

Vær opmærksom på at der kan være vigtige informationer under bemærkningerne på det enkelte hold.

Information

  • Dato 06.12.2025-06.12.2025
  • Adresse Hærvejsskolen (Rødekro)
    Skovbrynet 2
    6230 Rødekro
  • Lokale Hjemkundskabslokale
  • Bemærkninger Medbring gerne forklæde, opbevaringsbøtter til dine flødeboller samt egne drikkevarer under forløbet. Forvent ca. 250 kr. til materialeudgifter, som afregnes direkte med underviseren på forløbet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 06.12.2025 14:30-17:30 Hærvejsskolen (Rødekro) Malene Lundsgaard Hansen
Malene Lundsgaard Hansen
Underviser

Malene Lundsgaard Hansen

Er uddannet køkkenleder og mit hjerte har altid banket ekstra for det søde køkken.

Det er vigtigt for mig at mine kursister får noget ud af min undervisning, de skal gerne kunne gå hjem og lave det derhjemme.