Skip to content
Yoga for gravide i FOF

Fit før fødslen

Fit før fødslen

Motion og sund livstil er vigtigt hele livet igennem og ekstra vigtigt i forbindelse med en graviditet.

Træning i graviditeten giver bedre fødsler med færre komplikationer og gør det lettere at genvinde formen efter fødslen.

Fit før fødslen er et skånsomt og specielt tilrettelagt træningsprogram for gravide, der ønsker at holde sig i form samtidig med at kroppen forberedes til fødslen.

Træningen består af let kredsløbstræning, stabilitetstræning omkring mave, ryg og bækken, udstrækning og afspændingsøvelser. Programmet tilrettelægges efter individuelle behov, så voksende maver, smerter/ømhed samt væske i kroppen er ingen hindring.

Træningen målrettes de forandringer, der sker under graviditeten, bl.a. den ændrede kropsholdning og den øgede belastning på bækkenbunden.

Som noget særligt tilbyder vi 3 gange fødselsforberedelse ved vores jordemoder i tilknytning til "Fit før fødslen"-træning.

Til undervisningen vil I komme ind omkring graviditeten, amning, fødslens forløb, smertehåndtering, vejrtrækningsteknikker og fødestillinger – emner, der vil give dig redskaber til bedre at kunne tackle og samarbejde med veerne, således at du trygt kan glæde dig til dit barns fødsel.