Skip to content
Lær at spille banjo og ukulele i FOF

Mandolin og ukulele

Mandolin og ukulele

Mandolin for begyndere

Mandolinen er et billigt og dejligt instrument, som man hurtigt kan lære at håndtere. På kurset prøver vi både at anvende mandolinen som rytme- og soloinstrument.

I rytme afdelingen spiller vi enkle kendte sange med mandolinens simple akkorder, og i solo afdelingen kan vi måske nå lidt irske jigs og reels.

Ukulele for begyndere

Ukulelen har i de senere år opnået en voldsom popularitet. Det er nok også det mest let tilgængelige strengeinstrument man kan spille på.

Vi spiller enkle sange med få akkorder, og da ukulelen som oftest ikke er et soloinstrument arbejder vi mest med højre hånds rytmer.

Øvede

Hvis du allerede kan spille mandolin eller ukulele, men gerne vil blive endnu bedre, så tilmeld dig. Så finder du sammen med underviseren det rigtige niveau for undervisningen.

Værd at vide

De anførte tider angiver, hvornår læreren står til rådighed. Det eksakte tidspunkt for undervisningen ringer underviseren om og aftaler med dig.

Der er løbende optag på kurserne.

Medbring eget instrument.

Hvis du er i tvivl om undervisningen og tidspunkter, kan du kontakte underviseren, Kurt Lykkegaard, på 30 33 53 09 i dagtimerne i hverdagene.

Filtrér